FAQ

Ja, maar we moeten dit de eerste keer manueel vrijgeven. Van zodra je alle toegang hebt tot je website, kun je ook wijzigingen aanbrengen in je profiel.

Neen, helaas niet. We hebben er voor gekozen ons uitsluitend te richten op de “B2B”-markt net omdat we ons werk goed willen doen. En dat kan niet als we nog eens een totaal andere manier van werken moeten toepassen op een marktsegment dat we eigenlijk niet kennen.

Er zijn twee manieren om een account te openen. Enerzijds door iets aan te kopen in onze b.Store e-shop en bij het uitchecken een e-mailadres in te voeren en anderzijds krijg je vanzelf een login van zodra iemand van ons jou aanmaakt als klant. Op de eerstvolgende documenten (een raming, een offerte, een orderbevestiging, …) die je van ons krijgt, zal je login vermeld staan.

Je kunt ten allen tijden je account on-hold zetten of pauzeren. Maar je kunt je profiel ook volledig stopzetten en wissen. We houden na het wissen je gegevens nog eventjes in bewaring, want de ervaring leert ons dat velen terugkomen. Kom je terug binnen de zes maanden, dan is er geen vuiltje aan de luchten log je weer in en ben je terug online. Na zes maanden van afwezigheid is het een klus voor onze support-afdeling. En na 12 maanden is het onherroepelijk te laat. We wijzen er ook graag op dat overschotten aan credits of euro’s in je account nooit kunnen worden terugbetaald.